Bloggen tar en paus!

Publicerad 2014-08-12 14:11:00 i Allmänt,

 
Det har varit ett par väldigt stillsamma veckor för mig nu under de senaste 14 dagarna, tiden har spenderats med sambon, hunden, spelen och en hel uppsjö av tankar kring hur jag ska göra med bloggen. 
 
Anledningen till alla tankar kring bloggen tror jag beror på avsaknaden av motivation att fortsätta skriva både här på bloggen, twitter, tumblr, instagram, facebook och dessutom recensera för gameelite. Det har varit lite väl många bollar i luften, speciellt när man dessutom ska räkna in både skola och youtube i det hela.
 
Så vad jag tråkigt nog har kommit fram till är att jag vill lägga den mest tidskrävande sysslan av dem alla på is ett tag fram över, dvs. bloggen. Framförallt för att samla ännu mer motivation för ett framtida ryck här på bloggen, men också för att kunna fokusera på det som är viktigast för mig just nu. Det vill säga skolan och Gameelite.
 
Med det sagt vill jag dock inte utesluta allt som har med GamingForLife att göra, utan snarare banta ned det hela till en storlek som jag känner mig lite mer bekväm med i nuläget. Så vad jag planerar att göra är att fortsätta med det jag tycker är roligast, nämligen Youtube och Gameelite. Och för att hålla alla uppdaterade om såväl recensioner som Youtube-klipp tänker jag hålla både Facebook-gruppen, Twitter, Tumblr och Instagram vid liv. Anledningen till att jag håller alla dessa medier öppna är förstås för att jag vill kunna ha så mycket kontakt med er läsare och tittare som möjligt, trots det att bloggen vilar ett tag till.
 
Det kommer dock inte att bli lika frekvent med inlägg på dessa medier som förr, faktum är att det enda jag planerar att hålla fast vid är fredags-citatet (kanske även Youtube-tipset), samt att leverera ett Youtube-klipp per vecka. Mer än så vågar jag varken lova eller planera, då tiden får bestämma vad jag hinner med.
 
Däremot vill jag att alla ska veta att jag är ytterst tacksam och hedrad av alla som tagit del av bloggen. Jag vill också att ni ska veta att detta inte är slutet för bloggen, utan snarare bara en paus som förhoppningsvis kommer gynna en framtida nystart.
 
Ha det nu riktigt gött allesammans! Vi ses antingen på Facebook, Instagram, Tumblr, Twitter eller Youtube :D
 
 
Super Mario World - Special World
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela