Fler paket tack!

Publicerad 2014-05-30 20:02:00 i Allmänt,

Idag anlände det ett litet paket på posten, tror ni att ni kan gissa vad som är i? Det tror jag att ni kan :P
Men om ni mot all förmodan inte kan gissa vad som är i paketet tänkte jag göra en unboxing på innehållet nu på söndag. Håll utkik ;)
 
 
"Are all of you ready? And you there! In front of the TV! You listen up, too!"
 
Professor Frankly - Paper Mario: The Thousand-Year Door
 

Watch Dogs

Publicerad 2014-05-29 20:57:00 i Allmänt,

Denna gång lät Ubisoft oss på Gameelite.se vara utan recensions-exemplar, vilket förstås är väldigt synd, men det hindrar absolut inte mig från att skriva en skvätt eller två om deras senaste storspel - Watch Dogs.
 
Hittills har jag bara hunnit påbörja det mastodont-projekt som Watch Dogs verkar vara, men redan i inledningen får jag ett rätt stabilt intryck av spelet.  Bortsett från den enda "biljakt-sektion" som jag hittills fått uppleva, då bilfysiken inledningvis känns rätt underlig... jag hoppas att det är något man kan vänja sig vid.
I övrigt inleds spelet rätt intensivt, med mycket info och många intryck på en och samma gång, vilket definitivt får blodet att pumpa och adrenalinet att sprudla. Men det hindrar inte saker och ting från att bli en aningens mycket, speciellt när man inte har minsta koll på varken kontroll eller spelmekanik.
 
Det jag pratar om är kanske inget som syns så bra på film, utan det är nog snarare något som han/hon med kontrollen i handen först och främst märker. I vilket fall som helst spelade jag in en bit av inledningen på spelet för de som är intresserade , jag vet inte om ni kanske ser vad jag menar ? 
Om inget annat kanske man borrde se det som en något sund approach att inte kasta massa tutourials på spelaren, för det är trots allt inte speciellt mycket som hindrar en som spelare att spela spelet direkt och utan avbrott såhär i inledningen av spelet. Och de få "tutourials" man stöter på känns ändå inte som några stora och påtvingade moment precis.
 
 
"They think I'm a man out of control... but I've never had so much control."
 
Aiden Pierce - Watch Dogs
 

Pokémon Stadium

Publicerad 2014-05-27 23:47:00 i Retro, Spelsamling,

Det har gått lite fort fram här på retroavdelningen på senare tid, och speciellt när det kommer till Pokémon-serien. Vi har redan betat av de tre första generationerna och inte ens sneglat på några av de många fantastiska spin offs som serien har att erbjuda.
 
Just därför tänkte jag att vi kunde backa ett par steg, närmare bestämt ändå bak till slutet av den första generationen (Pokémon Röd/Blå), och börja med att ta oss en titt på en av de bättre spin offsen i serien - det vill säga Pokémon Stadium.
Som ni kan se så är det exemplar jag äger i dagsläget tyvärr inte komplett, det saknar både det mytomsbundna Transfer Pak:et och självaste boxen. Just transfer pak:et är det som är tråkigast att vara utan, då det ger en möjlighet att överföra sina Pokémon från sin Gameboy-version av Pokémon Blå, Gul och Röd till Pokémon Stadium. Transfer pak:et gör det även möjligt att spela sin specifika version av de bärbara spelen på tv:n, genom en slags emulator, vilket förstås är riktigt hyggligt.
 
Med sina Pokémon överförda till Pokémon Stadium är det möjligt att strida med dem i 3D i en rad olika kupper, för att i sin tur låsa upp diverse hemligheter i spelet, bland annat möjligheten att strida mot Mewtwo ännu en gång. Men en av de trevligaste upplåsningsbara prylarna i spelet är utan tvekan Doduo och Dodrio Gameboy, som uppgraderar den inbyggda "Gameboy-emulatorn" och låter en spela sin/a bärbara spel på dubbla respektive trippla hastigheten, perfekt för all form av grinding.
Pokémon Stadium släpptes här i Europa den 7 April år 2000, men var tekniskt inte det första Pokémon-spelet i 3D. Ska man se till den Japanska marknaden har spelet nämligen en "föregångare", vid namn Pocket Monsters Stadium, som tekniskt sett är det första spelet i serien i 3D. Men då Pocket Monsters Stadium inte innehåller mycket mer än 42 spelbara Pokémon och saknar en hel del övrigt material vet jag inte om jag skulle vilja gå så långt som att säga att Pokémon Stadium är en uppföljare. Det är snarare den "fulla" versionen av Pocket Monsters Stadium.
 
Pokémon Stadium fick i vilket fall som helst ett helt okej mottagande i större delen av världen, men då de flesta recensenter såg spelet som en produkt som var beroende av huvudspelen - Röd, Blå och Gul - blev det inte riktigt så väl mottaget som det kunde blivit. Det finns i dagsläget inte heller något genomsnittligt slutbetyg att få tag på, men efter en del sökande på nätet skulle jag vilja sammanfatta det genomsnittliga betyget som ca 70% av 100 möjliga. Detta verkar dock inte ha hindrat N64:ans relativt ringa publik från att köpa spelet, det såldes trots allt ca 5,5 miljoner exemplar av spelet i hela världen.
 
Hur som helst tycker jag att Pokémon Stadium är en av de trevligaste nostalgi-kickarna som finns att hitta i N64:ans spel-bibliotek. Det är ett spel som erbjuder extremt mycket underhållning och mängder av översaskningar, speciellt för en gammal Pokémon-räv som mig själv :)
 
 
"Choose it or lose it!"
 
Ash Ketchum - Pokémon Series
 
 

30 Days of E3

Publicerad 2014-05-26 23:46:00 i Allmänt,

Idag är det ännu en slappemåndag, just därför tycker jag att vi tar oss en titt på ytterligare lite E3-hype via en av Gametrailers "pre-E3-shows", 30 Days of E3.
 
I just denna "show" går man igenom många av de intressanta titlar som kommer dyka upp på årets mässa, samtidigt som förväntningar på spelet i fråga tas upp. Spelet i det klipp jag länkat nedan är det spel som jag personligen ser mest fram emot bland de spel Gametrailers hittills gjort videos på.
Ni hittar fler klipp ur samma show här -----> 30 Days of E3
 
 
"No offense, but I don't know what peace is."
 
Snake - Metal Gear Solid: Peace Walker 
 

Youtube-tips - BalrogTheMaster: Nintendo 101

Publicerad 2014-05-25 20:32:00 i Youtube-tips,

I veckans Youtube-tips återkommer vi till hemsidan och Youtube-gruppen Hiddenblock.com, och denna gång är det BalrogTheMaster vi besöker.
 
Vad man kan säga om BalrogTheMaster är att han har ett genuint Nintendo-intresse - vilket märks väldigt tydligt på alla de Nintendo spel han recenserar - men man kan också säga att han lägger ner en hel del tid på faktan bakom många av de videoklipp han lägger upp. Kanske framförallt när det kommer till min favorit-sektion på kanalen, Nintendo 101, där han klipp för klipp går igenom historian bakom olika Nintendo-spelserier.
 
 
"The time has come to test thy courage."
 
Great Deku Tree - The Legend of Zelda: Ocarina of Time
 

E3-hype - Top 10 E3-trailers

Publicerad 2014-05-23 23:28:00 i Allmänt,

Det är fredag, det är en perfekt försommarkväll och E3 är inte många dagar bort. Vad kan väl då passa bättre än att ta sig en titt på den lilla bit av E3 som alla andra år fått en att älska denna gigantiska spelmässa ;)
 
 
"I feel just like a purple Pikmin"
 
Reggie Fils-Aime - E3 2012
 

Hyrule Warriors - nya bilder och en ny hemsida!

Publicerad 2014-05-22 21:44:55 i Nyheter,

Det har nyligen dykt upp en rad nya bilder tillsammans med en dedikerad hemsida på Hyrule Warriors. Bilderna avslöjar ytterligare lite mer av hur Link kommer att se ut, men även en del av omgivningen i det uppkommande spelet och en annan spelbar karaktär, nämligen Impa.
 
Anledningen till att det kommer finnas andra spelbara karaktärer är bland annat för att det enligt Famitsu kommer gå att spela någon form av co-op i spelet.
På hemsidan - som ni finner ett par rader ner - hittar ni fler bilder från spelet. I övrigt har Hyrule Warriors även fått ett release datum, dock bara i Japan än så länge, och det har alltså sagts att spelet kommer att släppas där den 14 augusit i år... vi kan med andra ord förbereda oss på att få se en del gameplay på E3 i år :)
 
Hemsidan hittar ni här-----> Gamecity.ne.jp/Zelda <----- Det kan dock vara värt och veta att den är på japanska :)
 
 
"Even if you worms attack me as a group, I'll skewer the lot of you on my mighty trident!"
 
Ganon - The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
 

Recension - Kirby: Triple Deluxe

Publicerad 2014-05-20 23:50:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Nu finns recensionen på Kirby: Triple Deluxe att hitta på Gameelite.se! Och det är nästan så att man skulle kunna säga att jag känner mig som en ny människa efter att ha utsatts för så mycket rosa fluff på en och samma gång, det var en minst sagt uppfriskande upplevelse :P
 
Recensionen hittar ni som vanligt här----> Gameeltie.se
 
 
"Bring in the weapons of mass De-de-destruction!"
 
King Dedede - Hoshi No Kirby
 

Halo 5

Publicerad 2014-05-19 23:15:00 i Allmänt, Nyheter,

För ett par dagar sedan avslöjade 343 Industries (utvecklarna bakom Halo 4) att Halo 5 är under utveckling. Nyheten avslöjades av studions manager, Bonnie Ross, via ett blogginlägg där hon talade om att det denna gång görs en mycket större satsning på spelserien, i och med hoppet från last-gen till next-gen.
 
Spelet äras nämligen med en splitter ny grafikmotor, som enligt managern kommer att ge spelet en äkta next-gen känsla och helt nya förutsättningar. Titeln på det nya spelet är Halo 5: Guardians och spelet kommer enligt managern att se dagens ljus någon gång under hösten 2015.
 
Den stora frågan är dock hur mycket vi kommer kunna skymta av spelet på årets E3-mässa, för i blogginlägget nämns det även att vi kommer att få reda på mer under mässan. Detta ska bli spånnande!
 
 
"Men...keep your eyes down range, fingers on your triggers, and we all go home in one piece. Am I right, Marines!?"
 
Sergeant Avery Junior Johnson - Halo: Combat Evolved
 

Youtube-tips - Egoraptor: Starbomb

Publicerad 2014-05-18 20:01:00 i Youtube-tips,

De som har följt mina Youtube-tips flitigt har säkert märkt att jag verkligen älskar allt Egoraptor gör, jag tror att jag har tipsat om i princip allt han gör och jag tittar på hans olika kanaler i princip varje dag (specifikt Gamegrumps).
 
Men nu råkar det vara så att jag inte tipsat om ett av Egoraptors senaste projekt, Starbomb, som han och större delen av Gamegrumps-gänget är involverade i. Det de gör på Starbomb är huvudsakligen tecknade musik-videos, men det är å andra sidan riktigt kvalitativa musikvideos de skapar tillsammans. Bara ta en titt på deras senaste musikvideo så förstår ni vad jag menar :)
 
Det kan kanske vara värt att nämna att Arin och Dan gör det mesta av jobbet bakom alla videos själva, i alla fall om jag förstått det rätt ;)
 
 
"Would grey apes make that shot???! I don't fuckin' think so!"
 
Arin Hanson - Game Grumps
 

The Last of Us Remastered

Publicerad 2014-05-16 21:24:36 i Allmänt,

Nu börjar abstinensen göra sig påmind, det hade gärna fått gå lite snabbare innan The Last of Us: Remastered dyker upp i butikerna. Jag sitter ju här och sparar mig tills dess att spelet dyker upp, och det måste varit ett halv-år sedan jag spelat The Last of Us sist. Det känns ju dessutom helt onödigt att slå igång Ps3-versionen när man vet att Ps4-versionen är på gång :P
 
Men men, det är väl bara att vänta antar jag, men man kan i alla fall njuta lite av alla vackra bilder så länge :)
Det ser minst sagt magiskt ut - inte för att det inte såg magiskt ut innan precis - och jag längtar ihjäl mig.
 
 
"You know what? No. How about "Hey, Ellie. I know it wasn't easy, but it was either him or me, thanks for saving my ass." You got anything like that for me, Joel?"
 
Ellie - The Last of Us
 

E3-förväntningar?

Publicerad 2014-05-15 20:59:00 i Allmänt,

E3 kryper sig närmre och närmre för varje dag som går och förväntningarna växer sig bara större och större. Jag vet definitivt vad jag ser fram emot mest i år, och tänkte för övrigt ladda med en top 5 E3-förväntningar så småningom, men frågan är vad ni ser mest fram emot i år? Är det något från Sonys eller Microsofts sida kanske? Eller är det något från Nintendos sida? 
 
Det hade varit kul att få höra era åsikter, vad vill ni ska hända på E3? Har ni inte en aning om vad som kan förväntas av mässan kan ni alltid sparka igång tankegångarna genom att ta er en titt på vad Kyle Bossman har att säga om saken :)
 
 
"Just let it happen, it'll be over soon."
 
Clayton Williams - E3 2013
 

Pokémon Saphire

Publicerad 2014-05-13 23:58:00 i Retro, Spelsamling,

Då var det dags för den tredje generationens Pokémon att inta scenen! Och alldeles lagom tills dess att deras respektive nyutgåvor blivit utannonserade dessutom. För de som inte vet vad jag talar om, kan jag tala om att både Ruby och Saphire nu väntar varsin remake, Omega Ruby och Alpha Saphire. Ni hittar mer info här ----> IGN.com
Som jag nämnt tidigare var Pokémon så gott som heligt för mig som liten, vilket säkert syns på skicket på såväl detta som alla andra Pokémon-spel jag äger. Men saken är den att Pokémon Ruby och Saphire faktiskt är lite extra heligt - inte för att jag anser dem vara de bästa spelen i serien - utan snarare för att dessa två spel väcker en del roliga minnen. Jag och en av mina närmsta vänner var nämligen så fast beslutna på att införskaffa dessa två spel på release-dagen att vi inte accepterade det faktum att spelet inte fanns att få tag på någonstans i närheten.
 
Vi blev så besvikna på att ingen av de närliggande butikerna hade några exemplar hemma, så vi bestämde oss för att köra moped till första bästa butik som hade exemplar hemma, och då bör jag kanske tillägga att närmsta butik låg ca tio mil bort. Som tur väl var fick en av våra föräldrar nys om våra korkade planer och skjutsade dit oss istället. Det slutade sedan - som så många andra Pokémon-köp - med att vi inföskaffade varsin version av spelet och nötte sönder det ute i solen i ett antal dagar i sträck.
När jag säger att vi "nötte sönder spelen" ute i solen så blir ni kanske inte jätte förvånade när jag säger att spelen släpptes här i europa omkring sommartid, närmare bestämt den 25 juli 2003. Ruby och Saphire tillhör för övrigt den tredje generationens Pokémon-spel, vilket betyder att de tillhör den tredje delen av Pokémon-seriens "huvud-spelserie". Däremot är både Ruby och Saphire långt ifrån det tredje spelet som släppts, med alla enskilda versioner inräknade är det den åttonde och nionde titeln i huvud-serien . 
 
Pokémon började dock vid detta laget bli ett något uttröttat koncept i mångas ögon, spelen sålde inte alls lika bra som sina föregångare och landade därför på endast 15 miljoner sålda exemplar världen över. Spelen erbjöd likväl en del nyheter, däribland möjligheten att skapa och inreda ett eget "hide-out" i såväl grottor och uppe bland trädtopparna. Men de mest intressanta nyheterna var förstås de som rörde striderna och varje enskild Pokémons stats. Ruby och Saphire introducerade bland annat möjligheten att strida två emot två, men också ett system som gav varje enskild Pokémon olika passiva förmågor i strid - exempelvis imunitet mot vissa attack-typer och liknande. Trots dessa nyheter blev slutbetyget än en gång något lägre än i föregående generation. Betyget hamnade på ca 82%, vilket inte är fy skam, men ändock lite tråkigt.
 
 
"Uh, my... name... is... Ketchup! No, wait! My name is really Tom Ato!"
 
Ash Ketchum - Pokémon Tv Series
 

Recensionsexemplar - Kirby: Triple Deluxe

Publicerad 2014-05-12 20:21:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Är lite krasslig idag, men det hindrar mig inte från att känna glädjen över att äntligen få sätta tänderna i senaste Kirby-spelet till Nintendo 3DS. Faktum är att det till och med känns som att det hjälper att spela lite Kirby när man ligger nerbäddad under täcket, det är nämligen mycket positiv energi i detta lilla krutpaket till spel :)
 
Sedan skadar det ju inte att den rosa lilla bollen är som ett enda stort lyckopiller hela han. Man bjuds konstant på små glädjerop som den lilla krabaten undslipper sig och man kan ju inte låta bli att smälta en aning när man ser honom i alla sina olika "krigsutrustningar" :')
Jag kan även tillägga att jag redan sprungit igenom första världen, som består av totalt 5 banor, samt en boss, och man skulle nog kunna säga att det nästan är så att man tappar hakan över hur väldesignat spelet är. Det känns verkligen som ett tvättäkta Kirby-spel och jag älskar det!
 
 
"Kirby, doesn't your stomach ever get tired?"
 
Tuff - Hoshi No Kirby
 

Youtube-tips - Smosh: Ultimate Assassins Creed 3 Song

Publicerad 2014-05-11 19:59:00 i Youtube-tips,

Veckans Youtube-tips tänkte jag ägna åt en kanal som jag med jämna mellanrum glömmer bort, men som likväl tillhör en av de största kanalerna på Youtube. Kanalen jag syftar på heter Smosh och erbjuder egentligen inte bara Tv-spels-relaterad underhållning, utan snarare all möjlig form av underhållning. 
Men för att klassas som ett "riktigt" Youtube-tips här på GamingForLife måste kanalen erbjuda åtminstone ett Tv-spels-relaterat videoklipp, och när det kommer till Smosh skulle man kunna säga att det inte råder någon direkt brist på Tv-spels-relaterat material. En av deras senaste musikvideos är för övrigt ett rätt starkt bevis på detta ;)
 
 
"Nothing is true. Everything is permitted."
 
Altaïr lbn La-Ahad - Assassins Creed
 

Nintendos nästa storsäljare?

Publicerad 2014-05-09 21:33:00 i Nyheter,

Nintendo har nyligen avslöjat en ny spelidé som de planerar att implementera i diverse spel på 3DS och Wii U. Idén liknar Skylanders och Disney Infinity väldigt mycket i dagsläget och får mig direkt att undra hur detta kommer sluta. Titta på klippet nedan så blir ni kanske lite klokare.
Frågar man mig så vet jag nog inte riktigt vad jag ska säga. Som en samlare kan jag förstå tjusningen med det hela, men jag tycker samtidigt att det ser en aningens för smaklöst ut för tillfället. Som de säger i klippet kan man visserligen konstatera att något i stil med det de presenterat definitivt skulle kunna gå hem hos större delen av världens alla ungar. Men sedan är jag ju rätt barnslig av mig, så jag kanske hinner ändra mig ;)
 
 
"Why did you remove my sign! It says clear as day just to leave me alone. Sheesh!"
 
Desert Thief - The Legend of Zelda: A Link To The Past
 

Lightbarens egentliga syfte?

Publicerad 2014-05-08 20:50:00 i Nyheter,

Lightbaren på Ps4-kontrollen har ju varit lite av ett mysterium redan från första gången man såg den, och dess egentliga mening har alltid varit något otydlig. Men enligt IGN har SCEE-designern, Jed Asforth, nyligen uttalat sig om lightbaren och dess egentliga syfte. 
Jed berättade i en intervju att lightbaren från början var designad för att interagera med Sonys nyligen avslöjade VR-headset, Morpheus, och att headsetet hade problem att fungera korrekt utan lightbaren. Han talade också om att anledningen till varför detta inte avslöjats tidigare helt enkelt berott på att Morpheus fram till för någon månad sedan varit lite av ett "hemligt" projekt.
Det är rätt kul att få veta vad lightbarens egentliga syfte är, men det känns samtidigt lite skumt att detta inte nämnts förräns nu. Project Morpheus hade ju trots allt sin första omgång i rampljuset för någon månad sedan, man kan ju undra varför det inte sades något om detta då?
 
För mer info är det bara att besöka IGN.com <-----------------------
 
 
"This next test applies the principles of momentum to movement through portals. If the laws of physics no longer apply in the future … God help you."
 
Announcer - Portal 2
 

E3 närmar sig!

Publicerad 2014-05-06 23:25:00 i Allmänt, Nyheter,

Japp, det börjar bli dags att förbereda sig för E3 mina vänner. Det är trots allt inte mycket mer än omkring en månad till innan årets mässa drar igång och vi kommer som vanligt att kunna se fram emot en hel uppsjö av spelnyheter under mässan.
 
Positiva nyheter inför mässan är att vi redan nu har ett datum på när microsoft kommer att hålla sin konferens om Xbox One. Datumet för när konferensen kommer att ske fick man reda på genom Xbox-avdelningens nyblivna chef, Phil Spencer, så sent som igår. Och det som sagts är att konferensen kommer att äga rum den 9 juni kl: 09:30 borta i staterna.
 
Andra något mer negativa nyheter är att Nintendo även i år bestämt sig för att inte hålla någon presentation på självaste mässan. De har istället valt att inrikta sig på de sedvanliga Nintendo Direct konferenserna, vilket förstås är lite tråkigt att höra.
 
För mer info är det bara att besöka IGN.com, eller ta sig en titt på videoklippet nedan.
 
 
"It's all about stealing from your neighbor, and protecting your pile of loot."
 
Ubisoft creative director Louis-Pierre Pharand - E3 2013
 

Recension - The Elder Scrolls Online

Publicerad 2014-05-05 20:55:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Nu är äntligen recensionen på Elder Scrolls Online färdig och uppladdad på Gameelite.se. Nu ska jag kanske inte sitta här och gnälla, men det kan ha varit en av de mest ansträngande recensionerna jag tagit mig an. Framförallt för att det tagit så in i helsikes med tid att upptäcka allt som finns att upptäcka i spelet - vilket bidragit till att det funnits extremt mycket att skriva om - men också för att spelet ovanpå det varit väldigt buggigt.
 
Det sorgliga är dock att trots all tid som lagts ned på recensionen känner jag mig inte speciellt nöjd med texten, förmodligen för att spelet i helhet var på tok för oengagerande för att inspirera till några kreativa texter.
 
 
"By Sithis, what have you done? What madness has claimed you? You have betrayed me, you have betrayed the Dark Brotherhood! Why?"
 
Lucien Lachance - The Elder Scrolls Online
 

Youtube-tips - Happy Video Game Nerd: Game Quickie

Publicerad 2014-05-04 23:41:00 i Youtube-tips,

I veckans Youtube-tips återvänder vi till Retroware-TV och Happy Video Game Nerd, men denna gång inriktar vi oss helt och hållet på Dareks "mini-show" Game Quickie. En riktigt härlig liten show där Darek går tillbaka i tiden och pratar om äldre spel som han tycker kan vara värda att plocka upp igen.
 
 
 
"Don't forget to thank Mr. Miyamoto!"

Mario - Mario vs Donkey Kong
 
 

Det hemliga paketet!

Publicerad 2014-05-02 15:40:00 i Allmänt,

Då anlände äntligen det hemliga paketet här borta i Karlshamn, det har färdats ända från Storbrittanien, så det har ju fått se sig omkring lite ;)
Men den stora frågan är ju om ni kan gissa vad som är i ? Om inte är det bara att ta en titt på GamingForLifes Youtube-kanal imorgon (Lördag 3/5).
Jag kan ju säga såhär mycket; det har något med tv-spel att göra ;)
 
 
"Cake, and grief counseling, will be available at the conclusion of the test." 
 
GLaDOS - Portal
 

Alla banor på Mario Kart 8 avslöjade

Publicerad 2014-05-01 20:46:00 i Allmänt, Nyheter,

Nya Mario Kart ser bara roligare och roligare ut för varje ny trailer man tittar på och med den senaste nyheten om vilka banor vi kan förväntas finna i spelet blir det inte sämre precis. Det ska enligt Nintendo nu finnas totalt 32 banor att välja på i spelet och en lista på alla banor går att hitta här ------------> Gametrailers.com
 
Tittar ni hellre på den senaste trailern finner ni den här nedan:
 
Det känns nästan som att det kan vara värt att satsa på en limited Edition inför releasen nu i slutet av Maj. Jag menar den limiterade utgåvan som går att förhandsboka just nu ser ju ändå rätt rolig ut :)
 
 
"Finally, the highly anticipated race will begin!"
 
Announcer - Mario Kart Arcade GP DX
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela