Recensionsexemplar - Thief

Publicerad 2014-02-28 18:41:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Jag vet inte om jag nämnde att speltorkan var över? I sådant fall skulle jag nog vilja upprepa mig själv lite och säga att speltorkan nu definitivt är över. Det var nämligen länge sedan jag hade såhär många spel att spela och recensera på en och samma gång och det hägrar dessutom fler borta i horisonten, därbland Metal Gear och Dark Souls.
 
Men just nu är det både Castlevania, Lococycle och Thief som jag spelar samtidigt, varav två som det återstår en recension på. Det är lite av en utmaning om man säger så :P
"Well done. Here comes the test results: "You are a horrible person." That's what it says: a horrible person. We weren't even testing for that."

GLaDOS - Portal 2
 

Whirling Walkthroughs - Castlevania: Lords of Shadow 2

Publicerad 2014-02-27 14:19:00 i Whirling-Walkthroughs,

Det nya Castlevania var lite över förväntningarna, så tanken på att göra en walkthrough kändes därför väldigt lockande. Hittills har jag dock bara hunnit göra sju episoder, men det kommer att finnas åtminstone tio episoder tills imorgon, då spelet släpps.
 
Så är det något ni behöver hjälp med är det bara att ta sig en titt : )
 
 
"Still befriending mortals... I'll not ask you to return to our side, but I demand you cease your attack."
 
Death - Castlevania: Symphony of The Night
 

Metroid Prime: Triology

Publicerad 2014-02-25 21:15:00 i Spelsamling,

Min lilla genomgång av Metroid-serien är nu läskigt nära sitt slut och vad passar då bättre än att ta sig en titt på seriens enda (så vitt jag vet) Collectors Edition ? Nej, precis! 
 
I denna Collectors Edition är det Metroid Prime (1), Metroid Prime 2: Echoes och Metroid Prime 3: Corruption som ingår. Och som de flesta kanske förstår är det inte mycket som skiljer spelen i denna Collectors Edition speciellt mycket från originalspelen. Men det som skiljer är framförallt det nya kontrollschemat och det uppdaterade bildformatet. Vilket under alla omständigheter gör det värt att i alla fall testa de två första spelen igen ; )
Precis som så många andra spel som nyligen införskaffats har även detta exemplar förvarats väldigt väl. Men då jag absolut inte kunde låta bli att testa det nya kontrollschemat på de två första spelen var jag tvungen att offra plasten som satt på ;)
 
Utöver det kan jag även tillägga att spelet släpptes här i europa den 4 september 2009 och att det blev det tolfte Metroid-spelet som släppts. Spelet släpptes dock redan den 24 augusti i staterna, plus att det där kom i en plåt/tenn-förpackning, till skillnad från den pappersförpackning vi fick här i europa. Det bör också tilläggas att det fick ett väldigt högt genomsnittligt betyg på omkring 91%, samt att det inte såldes i mycket mer än 0,5 miljoner exemplar, totalt, på grund av att produktionen lades ned redan i januari 2010.
 
Inne i boxen hittar man allt det en spelbox brukar innehålla, plus en väldigt liten men tjusig Artbook.
 
I övrigt finns det inte så mycket mer att säga, mer än att de tre spelen som ingår i denna Collectors Edition är helt magiska och att alla borde ge dem ett försök. Även om man inte är ett Metroid-fan: )
 
 
"Fancy seeing you here, Princess! Remember me?"
 
Anthony Higgs - Metroid Other M
 
 

Recensionsexemplar - Castlevania: Lords of Shadow 2

Publicerad 2014-02-24 15:13:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Här går det undan! Jag hann inte mycket mer än stänga av Lococycle, sedan låg nästa recensionsexemplar i lådan...eller... inte riktigt så kanske, men nästan. 
Det ser tyvärr alltid lika tråkigt ut med de recensionsexemplar man får på Ps3, man blir alltid lika förvånad när man öppnar paketet. Det ser ju mer eller mindre ut som något slags hemmabygge. Men det är väl bara så det är antar jag.
 
I vilket fall som helst är det spelet på bilden ovan som jag denna gång får äran att recensera. Det är alltså uppföljaren till Castlevania: Lords of Shadow, det vill säga Lords of Shadow 2, som nu ska få sig en omgång och förmodligen även en Walkthrough.
 
Tyvärr spelade jag aldrig igenom Lords of Shadow (1), men det är förmodligen inget som kommer göra min upplevelse med Lords of Shadow 2 mycket sämre. Förhoppningsvis gör det bara äventyret ännu lite roligare, då det tackvare det faktum faktiskt var ett rätt bra tag sedan jag sist satte tänderna i ett Castlevania-spel. Vi får väl se hur detta går :)
 
 
"Your words are as empty as your soul! Mankind ill needs a savior such as you!"
 
Richter Belmont - Castlevania: Symphony of The Night
 

Recension - Lococycle

Publicerad 2014-02-24 14:55:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Året må förvisso precis ha börjat, men en sak är säker och det är att Lococycle förmodligen kommer ta priset, årets flummigaste spel. Hurvida det är något bra eller inte är nog upp till var och en, men frågar man mig så är det tveksamt att det väger upp den i övrigt väldigt ojämna upplevelse Lococycle levererar.
Det var om inget annat väldigt spännande att skriva om Lococycle, det är ju trots allt rätt udda och det är ju alltid kul när saker och ting skiljer sig lite från mängden. Ni hittar som vanligt recensionen på ----> Gameelite.se
 
 
"An excelent theory, I am exited to put it to use."
 
Iris - Lococycle
 

Youtube-tips - Vsauce 3

Publicerad 2014-02-23 23:22:00 i Youtube-tips,

Veckans Youtube-tips är en "dotter-kanal" till den numera enormt välvuxna kanalen Vsauce. Kanalen heter Vsauce 3 och kretsar, till skillnad från sin storebror, nästan exklusivt kring spel och andra "nördiga" saker. Kanalen är uppdelad i ett antal mindre sektioner och den kanske roligaste sektionen enligt min mening är den som heter Game Lüt.
 
I just denna sektionen visas alla möjliga gaming-relaterade produkter som finns att köpa på diverse ställen världen över. Har man svårt att hitta inredning till sitt "Game-room" så kan det med andra ord vara värt att ta sig en titt :)
 
 
"Insolent slug! The Shredder's business is his and his alone! Do not seek to interrupt him again." 
 
Krang - Teenage Mutant Ninja Turtles

Whirling Walkthroughs - Pikmin 3

Publicerad 2014-02-21 23:51:00 i Whirling-Walkthroughs,

Nu är den sista delen av Walkthrough på Pikmin 3 uppladdad. Målet var att ta all frukt och hitta alla hemligheter i spelet på så kort tid som möjligt. Jag lyckades hitta alla hemligheter samt plocka alla frukter, men frågan är kanske om jag kunde gjort det snabbare. Det tog trots allt ändå 20 "Pikmindagar" och den kortaste tiden som någon tagit alla frukter på är 10 dagar, exklusive alla hemligheter.
 
Nåväl, jag är nöjd och jag hoppas att det hjälper någon i alla fall. Ta er gärna en titt om ni känner för det :)
 
 
"I have made yet another Pikmin-related discovery."
 
Captain Olimar - Pikmin
 

Recensionsexemplar - Lococycle

Publicerad 2014-02-20 18:56:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Då var det dags för nästa spel på listan, mycket tackvare att det såhär i slutet på februari börjat bli lite mer rullians på spelen. Speltorkan är över helt enkelt ;)
Spelet som jag ska testa denna gång heter Lococycle och ser minst sagt "Loco" ut. Faktum är att det verkar så pass Loco att det knappt går att förklara med ord hur spelet fungerar eller hur det spelas. Det ska sannerligen bli intressant att se hur det går att skriva en recension om det hela, när det väl är dags för det.
 
Men tills dess är det nog enklare om ni bara tar er en titt :P
 
 
 
"That jumpsuit you're wearing looks stupid. That's not me talking, it's right here in your file. On other people it looks fine, but right here a scientist has noted that on you it looks "stupid". Well, what does a neck-bearded old engineer know about fashion? He probably – Oh, wait. It's a she. Still, what does she know? Oh wait, it says she has a medical degree. Infashion! From France!"
 
GLaDOS - Portal 2
 

Gameplay - The Order: 1886

Publicerad 2014-02-18 18:04:00 i Allmänt,

När The order visades upp på E3 förra året var det i form av en till synes förrenderad film som med sin imponerande grafik och steam-punk-liknande stil väckte rätt mycket intresse. Utvecklarna var dock tydliga med att den film de visade inte var förrenderad, utan snarare representerade något som var taget direkt ur spelet, dvs. så kallad in-game-footage.
Med tanke på hur detaljrikt och grafiskt imponerande spelet såg ut att vara föddes det genast en del skepsism kring hurvida man vågade tro på det utvecklarna påstod. Det hade ju sedan tidigare förekommit liknande lögner kring andra spel på Sonys föregående plattformer, *host* Killzone 2 *host*.
 
Hur som helst visar det sig idag om det utvecklarna sist påstod faktiskt stämmer eller inte. Här nedan finner ni nämligen en så kallad "first look" på The Orders gameplay. Hurvida de sist talade sanning eller inte, får ni själva avgöra ;)
Jag skulle väl visserligen kunna flika in med att spelet faktiskt ser riktigt intressant ut, även om jag redan förra året ansåg det vara en av de intressantare exklusiva titlarna till Ps4. Det som gör det lite extra intressant nu är det gameplay som klippet innehåller och det faktum att utvecklarna enligt intervjun verkar vara väldigt noga med att skapa en trovärdig upplevelse.
 
 
"This next test involves the Aperture Science Aerial Faith Plate. It was part of an initiative to investigate how well test subjects could solve problems when they were catapulted into space. Results were highly informative: They could not. Good luck!"
 
GLaDOS - Portal 2
 

Recension - The Last of Us: Left Behind

Publicerad 2014-02-17 23:21:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Då var recensionen på The Last of Us: Left Behind uppladdad på Gameelite.se. DLC:n var dock så pass kort att jag inte bara hann färda recensionen under helgen, utan jag hann även färda en Walkthrough på DLC:n. I Walkthrough visar jag dessutom vart man hittar alla collectibles.
Recensionen hittar ni här ----> Gameelite.se
 
Och första episoden av Walkthroughn hittar ni ett par rader ner ner:
 
 
 
"Well, maybe in all that research they turned into fucking monkeys.”
 
Ellie - The Last of Us
 

Youtube-tips - Jordan Underneath

Publicerad 2014-02-16 22:47:00 i Youtube-tips,

Då var det äntligen söndag och dags för veckans Youtube-tips!
 
Jag önskar bara att dagen varit lite längre så jag faktiskt kunde legat i soffan och slappat längre än vad jag haft tid med. Jag har dock hunnit ligga i soffan tillräckligt länge för att hitta något nytt och intressant att tipsa om. Eller snarare något intressant att återbesöka, jag har nämligen prenumererat på denna kanalen sedan ett tag tillbaka.
 
Kanalen jag syftar på heter Jordan Underneath och inriktar sig inte bara på spel i allmänhet, utan mer specifikt på spel ur ett mörkare perspektiv. Men även om skaparen bakom kanalen har ett något mörkare tänk så är det inte utan den där lilla glimten i ögat.
 
 
"Watch out! It's a monster!"
 
Jill Valentine - Resident Evil
 

Recension - Tomb Raider: Definitive Edition

Publicerad 2014-02-13 19:04:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men det känns alltid lite konstigt att skriva om en nyutgåva av ett spel som alla andra redan spelat och som man själv aldrig spelat igenom. Meningen med den typen av recensioner är ju inte nödvändigtvis att bedöma spelet på nytt, utan snarare att se vad som är nytt och förhoppningsvis förbättrat från originalet.
 
I vilket fall som helst antar jag att jag fick med det nödvändigaste och recensionen blev ändå helt okej,  även om chefredaktören missat att rätta till sitt eget slarvfel på överskriften ; ) 
 
Den finns som vanligt uppe på Gameelite.se för de som är intresserade!
 
 
"And when were you last in the field without a TV crew behind you?"
 
Angus Grimaldi - Tomb Raider (2013)
 

Metroid Prime 3: Corruption

Publicerad 2014-02-11 23:46:00 i Spelsamling,

Då var det dags för ännu ett spel ur Metroid-serien att inta rampljuset, och denna gång blir det Metroid Prime 3: Corruption som får lite kärlek. Faktum är att det är på tiden det kommer ner från hyllan, det var trots allt några år sedan skivan sist fick spinna loss i Wii:et :P
 
Men även om jag inte spelat det på ett bra tag måste jag säga att jag var väldigt imponerad av vad Metroid Prime 3 hade att erbjuda när det först släpptes på Wii. Kontrollmässigt var det helt makalöst och det var ett minst sagt värdigt avslut på Prime-triologin.
Corruption är förstås inte ett dugg retro, men har precis som alla andra spel i Metroid-samlingen ett väldigt högt affektionsvärde för mig. Exemplaret på bilden är tackvare det i väldigt gott skick :)
Metroid Prime 3 släpptes här i Europa den 26 october år 2007 och blev det elfte Metroid-spelet som släpptes, men å andra sidan det femte spelet i handlingen. Det utspelar sig ca sex månader efter Metroid Prime 2: Echoes och någon gång strax innan äventyret i Metroid II: Return of Samus (Gameboy). Det är också, precis som jag nämnde i början av inlägget, det sista spelet i Metroid-Prime-triologin.
 
Det som skiljer Metroid Prime 3: Corruption från resterande delen av Prime-spelen är förstås kontrollen. De flesta vet ju vid det här laget att Wii:ets kontroll ser rätt annorlunda ut om man jämför den med en traditionell spelkontroll och då Metroid Prime 3 släpptes på Wii krävdes det förstås en rätt så drastisk ändring på Prime-seriens tidigare kontroll-schema.
Metroid Prime 3 styrs därför genom att peka med Wiimoten på skärmen för att sikta och genom att styra huvudkaraktären med Nunchuck-tillbehöret, precis som många andra fps-spel på Wii:et. Den stora skillnaden mellan Metroid Prime 3 och andra fps-spel med ett liknande kontroll-schema är dock att Metroid Prime 3 faktiskt fungerar felfritt med detta kontroll-schema. Eller i alla fall i 99% av fallen ;)
 
Frågar man mig så var det nya och närapå felfria kontrollschemat något som gjorde Metroid Prime 3 riktigt intressant och minnesvärt. Detsamma verkade resterande delen av världens alla recensenter också tycka, då spelets genomsnittliga slutbetyg hamnade på ca 90%. Fansen verkar dock inte varit lika övertygade, då det totala antalet sålda exemplar hamnade på omkring 1,8 miljoner. Vilket tyvärr inte var mycket bättre än vad Metroid Prime 2 presterade och bara hälften så bra som det första Prime-spelet presterade.
 
Metroid Prime 3: Corruption är dock trots sina låga försäljningssiffror ett av de bästa spelen till Wii om man frågar mig och borde inte förbises av någon, speciellt inte om man är intresserad av Metroid som spelserie. Spelet hamnade ju till och med på min personliga lista över de Top 5 Bästa Wii-spelen :)
 
 
"The last Metroid is in captivity. The galaxy is at peace…"
 
Dan Owsen (Narrator) - Super Metroid
 

Donkey Kong Country: Tropical Freeze & The Last of Us: Left Behind

Publicerad 2014-02-10 23:12:00 i Allmänt,

Varför ska jag ha så jäkla dåligt med pengar denna måndaden och varför spenderar jag inte de få kronor jag har på rätt ställe? Det handlar ju inte om att jag inte visste att två riktigt intressanta titlar skulle komma denna månaden, utan det handlar snarare om extremt dålig planering. Suck !
Jag antar att jag bara har mig själv att skylla, men det svider verkligen att inte kunna köpa varken dlc:n till The Last of Us eller nya Donkey Kong förrän nästa månad. Donkey Kong Country kommer Gameelite i och för sig få in ett recensionsexemplar på, men det kommer chefsredaktören med största sannolikhet att recensera, då han älskar Donkey Kong.
 
Och det kan visserligen vara så att vi får in en promo-kod på The Last of Us-dlc:n på Gameelite nu i veckan, men det finns förstås ingen garanti på att det blir så... Men kanske om jag hoppas riktigt hårt? :P
Om inget annat får jag väl köpa The Last of Us-dlc:n och leva på bröd och vatten resten av månaden... Jag vet att dlc:n inte kostar mer än 150 kr, men så illa är det verkligen med pengarna just nu. Det är inte lätt att vara student ;)
 
Fram tills dess att jag vet om jag kommer få spela något av spelen denna månaden kan man ju alltid gotta sig med att andra får spela Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Inte för att jag tror att det får en att må bättre. Men det får en garanterat att längta extra mycket och vi alla vet ju att den som väntar på något gott...
 
"Tell them that... Ellie is the little girl... who broke your fucking finger.”
 
Ellie - The Last of Us
 

Youtube-tips - Game Dave

Publicerad 2014-02-09 23:24:00 i Youtube-tips,

Veckans Youtube-tips vill jag tillägna en relativt ny stjärna på Youtube, eller ja, jag skulle nog vilja påstå att han är en stjärna i alla fall. Han kallar sig för Game Dave, han säger att han har blivit döpt av tv-spelen och verkar minst sagt vara frälst i allt som har med tv-spel att göra.
 
Det han sysslar med på sin kanal är allt från recensioner, tv-spels-historia, unboxings, lets plays och allmänt nostalgiskt snack om gamla spelminnen. Han kanske inte har hittat sin nisch riktigt än, men han klarar sig enligt mig alldeles utmärkt ändå. Han kommer nämligen väldigt långt på den karisma och charm som fullkomligt strålar ur varje litet klipp han gör. 
 
Ta en titt och se vad ni tycker :)
 
 
"Get the Heck Out of Here, You Nerd"
 
Enemy Soldier - Bionic Commando
 
  

Mer godsaker från GAME :)

Publicerad 2014-02-07 15:06:00 i Allmänt,

Idag tog jag mig tiden att köra bort till GAME i Karlskrona, mest för att kolla runt lite och möjligtvis byta in något spel. Det slutade förstås som det alltid gör, det går ju inte att bara titta :P
I övrigt så blev det tyvärr inte riktigt så billigt som jag hade önskat, fick visserligen tre för två, det blev ca 100 kr per spel. Men så får det vara, nu är jag i alla fall några steg närmare en komplett samling på både Metal Gear och Resident Evil. Kan dock tillägga att det är rätt många steg kvar innan Resident-Evil-samlingen är komplett, det finns på tok för många spel i den serien.
 
 
"Same prediction as always?"
 
Revolver Ocelot - Metal Gear Solid
 

Science of Games: Teleportation

Publicerad 2014-02-06 20:54:33 i

Att kunna teleportera sig på ett eller annat vis är inget jätte ovanligt i tv-spelens värld, eller i filmernas värld heller för den delen. Teleportering är ju något som faktiskt sker rätt så frekvent i många sci-fi-spel och sci-fi-filmer. Något man därför kanske undrar är om det någonsin kommer att bli verklighet någon gång i framtiden, speciellt med tanke på hur mycket av dagens teknik som faktiskt är inspirerad av sci-fi-filmer och sci-fi-spel.
 
Daniel Kayser tar upp frågan på senaste avsnittet av Gametrailers "mini-serie", Science of Games, och får ett rätt så intressant svar ;)
 
 
"How many humans does it take to activate a dormant mass relay?"
 
Garrus Vakarian - Mass Effect 3
 

GamingForLife/Whirlingcow på Tumblr, Twitter och Instagram

Publicerad 2014-02-04 22:54:00 i Allmänt,

För ett tag sedan dök GamingForLife upp på Facebook i form av en Facebookgrupp. Tanken bakom gruppen var att alla Facebook intresserade läsare skulle kunna nå mig och andra läsare där igenom och på så vis kunna språkas vid om diverse spelrelaterade saker. Detta har för övrigt fungerat alldeles utmärkt tackvare trevliga och engagerade läsare :)
 
För de läsare som inte gillar Facebook har det sedan några månader tillbaka också funnits möjlighet att följa GamingForLife/Whirlingcow på Instagram. Men då förstås på Instagrams väldigt minimalistiska vis, det vill säga huvudsakligen i form av bilder. Utöver det så har det sedan lite mer än ett halvår tillbaka gått att besöka GamingForLife på Youtube... och genom Youtube har det sedan dykt upp tittare som på ett eller annat vis snubblat in på denna blogg.
 
Detta tycker jag förstås är jättekul och det värmer verkligen att se att det finns ett intresse för det jag gör, trots att det jag gör kanske inte är på det mest pompösa vis man kan tänka sig. Men vad som fattats under de senaste månaderna är ett socialt media för de tittare som inte är så hemma på det svenska språket, dvs. utöver Instagram. Just precis därför skapade jag mig, så sent som igår, ett konto på Twitter och Tumblr avsett för den skara människor som hellre läser, pratar och skriver till/om GamingForLife/Whirlingcow på engelska.
 
Vad jag vill komma till är helt enkelt att alla svenska läsare och tittare såklart är välkomna att besöka och följa mig även på dessa platser, och som ni förstår så kommer alltså allt jag gör och skriver där vara på engelska. I övrigt kommer allt att se ut som vanligt, men det kommer dock att dyka upp ett och annat "special-inlägg" på dessa platser. Så för de som inte vill missa något kan det kanske vara bra att veta vart ni hittar mig.
 
För att besöka Tumblr, som blir den engelska motsvarigheten till GamingForLife.blogg.se, är det bara att klicka på denna länken - - - > Tumblr.com
 
Och för att besöka Twitter, som blir den engelska motsvarigheten till GamingForLife's Facebook-grupp, är det bara att klicka på denna länken - - - > Twitter.com
 
Tills nästa inlägg här på bloggen vill jag även passa på att tacka alla er trevliga läsare för ert engagemang, både när det kommer till denna bloggen och bloggens Facebook-grupp. Tack! :)
 
"Did you know that people with guilty consciences are more easily startled by loud noises-[train horn] I'm sorry, I don't know why that went off."
 
GLaDOS - Portal 2
 

Recensionsexemplar - Tomb Raider: Definitive Edition

Publicerad 2014-02-03 19:20:07 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Idag damp ett nytt brev från Gameelite ner i brevlådan, och denna gång var det Tomb Raider: Definitive Edition som låg i det lilla vadderade kuvertet. Det som är så bra, men samtidigt lite jobbigt att behöva säga även om detta spel, är att jag faktiskt inte tog mig tiden att spela igenom det när det släpptes någon gång under förra året.
 
Jag tycker jag säger det om de flesta spel nuförtiden... men anledningen till att jag inte spelade igenom just detta spel var att jag påbörjade äventyret tillsammans med min sambo, som råkade fastna rätt så ordentligt för allt vad det hade att erbjuda. Och snäll som jag är kunde jag inte förmå mig att störa henne mitt upp i sitt livs äventyr ;P
 
När hon väl var färdig hade jag redan påbörjat både det ena och det andra spelet, så det hamnade som så många andra spel mellan stolarna. Men det gör å andra sidan bara det så mycket mer intressant att få testa det nu.
 
 
"That's what my father used to say."
 
Lara Croft - Tomb Raider
 

Youtube-tips - Metal Jesus Rocks

Publicerad 2014-02-02 19:44:00 i Youtube-tips,

Dystra februari-kvällar som denna, när det både töar och är mörkt, grått och trist, får mig alltid att längta efter sommaren. Detta antar jag att jag inte är speciellt ensam om, men när jag längtar efter sommaren är det inte bara det fina vädret, värmen och de bärbara spelen jag tänker på, utan även alla roliga loppmarknader som man kan fynda retrospel på. Denna tanke och denna längtan ledde mig sakta men säkert fram till dagens Youtube-tips, som förstås har en väldigt stark relation till just loppisar och retrospel.
 
Kanalen som jag fastnade för idag heter Metal Jesus Rocks, och verkar kanske inte på sitt namn ha speciellt mycket med spel att göra, men är i grund och botten en ren retrospel-kanal. Eller Närmare bestämt en kanal som främst inriktats på samlandet och kunskapen kring retrospel.
 
Killen som driver kanalen kallar sig för Metal Jesus och har allt från Game-Pick-ups till hidden-gem-sektioner på kanalen. Han må kanske vara i nördigaste laget, men erbjuder å andra sidan mycket info, intressant fakta och riktig entusiasm i sitt samlande. Det är förstås lite extra trevlig underhållning för den som gillar att samla på just retrospel.
 
De sista spelen i detta hidden-gems-klippet är något alla retrospel-samlare borde ta en titt på.
 
 
"By the order of the king, none shall pass. Now! Begone with you!!"
 
Hylian Soldier - The Legend of Zelda: The Minish cap
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela