Nintendo 2DS !?

Publicerad 2013-08-28 19:35:00 i Nyheter,

Av alla de prylar som jag läst och hört rykten om på senare tid är nog detta både det jag funnit minst troligt och samtidigt det jag tyckt verkar mest udda. Nintendo ska alltså släppa en ny version av Nintendo DS - en billigare variant av den redan befintliga 3DS:en - i ny design och som saknar förmåga att visa 3D utan glasögon. (Därav namnet)
Detta kan vara en av de fulaste konsolerna jag någonsin skådat. Uppenbarligen har de tänkt sig denna variant som ett billigare alternativ till de redan befintliga modellerna av 3DS-en. Priset kommer i USA att hamna på 129.99 $ och kommer att finnas ute på marknaden redan den 12 october.
 
För mer info är det bara att surfa vidare in på Gametrailers.com  eller bara att ta en titt på youtube-klippet ett par rader ner :)
 
 
"Time out for a second. That wasn't supposed to happen. Do you see that thing that fell out of me? What is that? It's not the surprise. I've never seen it before! Never mind, it's a mystery I'll solve later... by myself, because you'll be dead." 
 
GLaDOS - Portal
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela