Tales of Xillia

Publicerad 2013-08-20 18:47:00 i Allmänt,

Det har hitintills hunnit bli totalt åtta timmars spelande på Tales of Xillia - inte många timmar ur ett rpg-perspektiv - men det har ändock hunnit hända en del. Man har fått äran att bekanta sig med i princip alla karaktärer som kommer att sällskapa under äventyrets gång, och även fått puckla på en och annan boss. Man har även fått upptäcka en del, för serien, nya saker och likaså vant sig vid stridernas intensitet och allsidighet.
Tales of Xillia har på dessa åtta timmar hunnit påverka mig en hel del och har definitivt fått ett fast grepp om en, men likväl inte hunnit trollbinda en så pass att man inte kan slita sig. Det kanske mest magiska och trollbindande, ännu sålänge, är alla de korta men välgjorda konversationer vännerna emellan. De pratar i dessa konversationer om allt melan himmel och gjord, men ger likväl karaktärerna en del djup och får en som spelare att vilja höra mer av vad de har att säga.
 
Det blir spännande att se hur det hela utvecklar sig under de kommande speltimmarna. Utöver mer av de flummiga konversationerna ser jag sannerligen fram emot lite flashigare attacker i striderna och förväntar mig också lite mer magi, samt summons. Ska man då döma efter det väldigt välgjorda och flashiga introt så har jag en del kul att vänta :)
 
 
"Damnation or salvation...I guess we're about to find out."
 
Sheena Fujibayashi - Tales of Symphonia
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela