Game of The Year Awards - Gametrailers

Publicerad 2013-12-28 17:36:00 i Allmänt,

Det är förstås inte bara jag som försöker kora årets spel innan året nått sitt slut. Bland annat Gametrailers har sin egen variant av Game of The Year där de utser de spel de tycker har presterat bäst inom specifika kategorier. Har ni inte tagit en titt på detta tidigare tycker jag defenitivt det kan vara värt en titt, det är ju inte helt omöjligt att något stjärnskott till spel har råkat undgå en under året.
 
Jag har embeddat de tre största klippen som finns tillgängliga just nu ett par rader ner, klippen är på det bästa Playstation-spelet, bästa Xbox-spelet samt Bästa Nintendo-spelet år 2013. Jag skulle även embeddat ett klipp på bästa Pc-spel, men de verkar inte vara färdiga med den kategorin än då den inte finns att hitta på hemsidan i dagsläget.
 
Det kommer även att läggas upp ett klipp för bästa spel i alla kategorier och det kommer nog även upp fler klipp under de närmaste dagarna, så är det någon kategori ni tycker fattas är det bara att hålla koll på Gametrailers.com under de kommande dagarna.
 
Best Xbox Game:

GameTrailers

Best Nintendo Game:

GameTrailers

Best Playstation Game:

GameTrailers

"Endure and survive"

Ellie - The Last of Us

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela