E3 sammanfattning

Publicerad 2013-06-15 16:03:00 i Allmänt,

Nu är alltså E3 2013 över och hur tråkigt det än låter så innebär det trots allt att vi är ett par steg närmare alla de underbara spel och konsoler som visats under mässan. Nedan följer en lista på det jag tycker varit de största, viktigaste och mest intressanta händelserna under detta årets mässa.
 
Microsoft
 
Microsoft tog lärdom av de misstag de gjorde på sin senaste konferens och höll sig denna gången endast till spelen. Spel som Ryse, Dead Rising 3, Titan Fall, Killer Instinct, Metal Gear och ett nytt Halo visades upp. Bl.a Titan Fall ska så småningom även finnas tillgängligt via 360, andra titlar som World of tanks skulle också komma att finnas på båda konsolerna.
Här hittar ni alla spel som microsoft hade att visa.
 
Sony
 
Sony gjorde det smartaste draget under mässan och konfronterade deras fans och övriga konsumenter med raka svar på det alla var oroliga över. Nämligen onlinekraven och DRM-dilemmat. Sony hade inte speciellt många nya titlar att flasha med men visade en del genomgående trailers/ Demos på både Destiny, Watchdogs, Assassins Creed 4, KillZone och Infamous. De nya titlar de hade att bjuda på var Final Fantasy 15 och The order, samt en hel del Inde-spel, bl.a Transistor.
Alla kommande titlar till Ps4 Hittar ni Här .
 
Nintendo 
 
Nintendo hamnade detta året i skymundan, då de inte hade någon ny konsol att presentera eller heller ens någon presskonferens. Dera nyheter spred dom via sitt Nintendo Direct, där de visade upp en ny titel i Donkey Kong-serien, ett nytt Mario, remake på The Legend of Zelda :The Wind Waker och ett nytt Mario Kart. Den största nyheten från Nintendo var dock revealen av nya Smash Bros till WiiU och 3DS.
Nintendos alla E3-spel hittar ni Här .
 

Det fanns givetvis även en hel del från de stora tredjeparts-utvecklarna som Ubisoft, EA och Activision. Det visades spel som Battlefield 4, Plants vs Zombies: Garden Warfare, Watchdogs, The Crew, Call of Duty: Ghosts och mycket mer. Spel från dessa  utvecklarna hittar ni  här - EAUbisoftActivision.
 
Det fanns spel för alla under årets E3, men mest intressant var förstås den stora fokusen på nästa generations konsoler. Både Microsoft och Sony hade otroligt mycker intressant att visa och det var verkligen häpnandsväckande att få se hur framtidens spelande kommer att se ut. Man kan inget annat än att längta efter nästa års E3.
 
"I feel just like a purple Pikmin"
Reggie Filse-Aime - E3 2012

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela