Sony visar vart skåpet skall stå !

Publicerad 2013-06-11 11:14:00 i Nyheter,

Sony Visar vart skåpet skall stå
 
Klicka på läken så finner ni svaret till varför Sony tar ledningen i den stora tävling vi skulle kunna kalla för E3 2013.
 
Microsoft behandlade tyvärr inte sina fans eller kommande konsumenter med speciellt stor respekt på deras konferens som gick av stapeln redan ett par veckor innan E3. De bekräftade där och då att deras nya konsol skulle behöva en konstant kontakt med nätet, (var 24:e timme) och berättade straxt efter konferensen att begagnade spel inte skulle vara möjliga att sälja till privatpersoner, utan endast till dedikerade butiker som exempelvis Gamestop.
 
Ett annat stort problem skulle i och med detta också bli att låna ut något av sina spel till sina vänner. Då spelen bekräftades kräva en installation vid första användning på en konsol och sedan förbli bunden till konsol och användare. Lösningen skulle då bli att även låna ut sitt konto eller konsol tillsammans med spelet man lånar ut.
 
Sony konfronterar detta, inte bara på filmen nedan, utan även på deras presskonferens i länken längst upp. De visar även klart och tydligt på denna, rätt så uppkäftiga, redovisning för hur begagnade/utlånande av spel fungerar på Ps4:
 
 
Kul :)
 
"You attack its weak point for massive damage" 
Bill Rich - E3 2006

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela