Super smash bros till WiiU/3DS

Publicerad 2013-06-13 12:14:00 i Nyheter,

Okej, som jag skrev tidigare så har Microsoft haft sin presskonferens och nu har även Sony och Nintendo haft sina. Det enda Sony hade att visa som var nytt var Självaste konsolen som ni kan se här. Samt deras bekräftande av att de kommer stödja begagnade spel och inte ha några onlinekrav på konsolen. Spelen var mer eller mindre samma som på presskonferensen i början av året den 20:de februari, men med mer gameplay.
 
Den mest intressanta spel-debuten stog dock Nintendo för, som visade upp nya Smash Bros till WiiU och 3DS. Det som gjorde debuten så lyckad i minna ögon var deras nya karaktärer, Megaman (Megaman-spelen) och Villager (Animal Crossing-spelen). När jag först fick syn på Megaman i introduktionstrailern var det inte långt ifrån glädjetårarna, de har nämligen valt att sikta på en design som efterliknar åtta-bitars-megaman. Och jag kan bara säga att designen tillsammans med musikvalet fick mig att uppleva en av de goaste nostalgikickar på väldigt länge.
 
 
 
Trailern(a) måste ses och den/dom hittar ni här  och  här Den första trailern är på endast Megaman och den andra är på en rad olika återkommande karaktärer plus nya utmanaren Villager. Första minuterna av andra trailern visar hur spelet kommer se ut på 3DS, resten är på WiiU :)
 
"Time to get serious"
X - Mega Man X4
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela