Playstation 4 säljer rekord!

Publicerad 2013-11-19 00:12:00 i Nyheter,

Sony har nyligen delat med sig av Ps4:ans försäljningssiffror från releasen i USA och bekräftat att Ps4:an såldes i omkring en miljon exemplar redan under första dagen. Sony slår med denna siffra nya rekord, då det aldrig tidigare omsatts så många konsoler på en release-dag, Ps4:an är därmed på god väg att knipa första platsen på toplistan av bästa konsol-releaser någonsin. Det som sedan gör denna siffra och denna milstolpe än mer imponerande är att Ps4:an under releasedagarna omkring den 15 november hade en USA-exklusiv release och därför inte såldes i några andra länder än USA.
Spelmarknaden har sannerligen växt till sig rejält den senaste generationen och detta är förstås ett gediget bevis på detta faktum. Frågan man därför bör ställa sig är helt enkelt om Microsoft kanske har möjlighet att sälja ännu bättre under Xbox Ones första dagar, då speciellt med tanke på att Xbox One inte bara kommer att säljas i USA den 22 november. 
 
För mer information besök Ign.com.
 
I övrigt tänkte jag fira den europeiska Playstation 4-releasen den 29 november med en hel veckas Ps4-exklusivitet här på bloggen. Vad detta innebär är att jag från och med releasen den 29 november och sju dagar framåt endast kommer att ägna mig åt allt vad Ps4:an har att erbjuda och allt som hör Ps4:an till. Utan att avslöja för mycket kan jag också tillägga att denna vecka kommer innefatta både unboxing och recensioner ; )
 
 
"Riiiiiiiiiiiiiiiidge Racer!"
 
Kaz Hirai - E3 2006
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela