Recension - Wii Fit U

Publicerad 2013-11-13 17:35:12 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Idag finner ni ännu en recension på Gameelite.se, denna gång på Wii FIt U. Frågan många kanske ställer sig när det kommer till Wii Fit och Wii Fit U är om övningarna och spelen på balansbrädan egentligen går att jämföra med ett normalt träningspass. Faktum är att det faktiskt finns en hel del träning att hämta ur Wii Fit U, speciellt med hjälp av de nya tillbehören och de nya funktionerna.
Numera går det att justera sina styrketräningsövningar och kombinera dem med allt från yoga och dans till alla möjliga sorters minispel genom att snabbt och enkelt skapa sina egna träningspass, ett för varje veckodag om man så vill. Spelen är dessutom väldigt underhållande och tillbehör som exempelvis stegräknaren hjälper en att hålla koll på sin dagliga motion utanför hemmet.
 
Att det inte går att göra en direkt jämförelse med vad man kan göra på brädan och det man kan göra på gymet är å andra sidan kanske en självklarhet. Däremot kan det tilläggas att priset inte är någon direkt självklarhet, då Wii Fit U tekniskt sett bara är ett expansionspaket. 
 
 
 
"My body is ready!"
 
Reggie Fils-Aime - E3 2007
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela