Gameplay - The Order: 1886

Publicerad 2014-02-18 18:04:00 i Allmänt,

När The order visades upp på E3 förra året var det i form av en till synes förrenderad film som med sin imponerande grafik och steam-punk-liknande stil väckte rätt mycket intresse. Utvecklarna var dock tydliga med att den film de visade inte var förrenderad, utan snarare representerade något som var taget direkt ur spelet, dvs. så kallad in-game-footage.
Med tanke på hur detaljrikt och grafiskt imponerande spelet såg ut att vara föddes det genast en del skepsism kring hurvida man vågade tro på det utvecklarna påstod. Det hade ju sedan tidigare förekommit liknande lögner kring andra spel på Sonys föregående plattformer, *host* Killzone 2 *host*.
 
Hur som helst visar det sig idag om det utvecklarna sist påstod faktiskt stämmer eller inte. Här nedan finner ni nämligen en så kallad "first look" på The Orders gameplay. Hurvida de sist talade sanning eller inte, får ni själva avgöra ;)
Jag skulle väl visserligen kunna flika in med att spelet faktiskt ser riktigt intressant ut, även om jag redan förra året ansåg det vara en av de intressantare exklusiva titlarna till Ps4. Det som gör det lite extra intressant nu är det gameplay som klippet innehåller och det faktum att utvecklarna enligt intervjun verkar vara väldigt noga med att skapa en trovärdig upplevelse.
 
 
"This next test involves the Aperture Science Aerial Faith Plate. It was part of an initiative to investigate how well test subjects could solve problems when they were catapulted into space. Results were highly informative: They could not. Good luck!"
 
GLaDOS - Portal 2
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela