Metroid Prime: Triology

Publicerad 2014-02-25 21:15:00 i Spelsamling,

Min lilla genomgång av Metroid-serien är nu läskigt nära sitt slut och vad passar då bättre än att ta sig en titt på seriens enda (så vitt jag vet) Collectors Edition ? Nej, precis! 
 
I denna Collectors Edition är det Metroid Prime (1), Metroid Prime 2: Echoes och Metroid Prime 3: Corruption som ingår. Och som de flesta kanske förstår är det inte mycket som skiljer spelen i denna Collectors Edition speciellt mycket från originalspelen. Men det som skiljer är framförallt det nya kontrollschemat och det uppdaterade bildformatet. Vilket under alla omständigheter gör det värt att i alla fall testa de två första spelen igen ; )
Precis som så många andra spel som nyligen införskaffats har även detta exemplar förvarats väldigt väl. Men då jag absolut inte kunde låta bli att testa det nya kontrollschemat på de två första spelen var jag tvungen att offra plasten som satt på ;)
 
Utöver det kan jag även tillägga att spelet släpptes här i europa den 4 september 2009 och att det blev det tolfte Metroid-spelet som släppts. Spelet släpptes dock redan den 24 augusti i staterna, plus att det där kom i en plåt/tenn-förpackning, till skillnad från den pappersförpackning vi fick här i europa. Det bör också tilläggas att det fick ett väldigt högt genomsnittligt betyg på omkring 91%, samt att det inte såldes i mycket mer än 0,5 miljoner exemplar, totalt, på grund av att produktionen lades ned redan i januari 2010.
 
Inne i boxen hittar man allt det en spelbox brukar innehålla, plus en väldigt liten men tjusig Artbook.
 
I övrigt finns det inte så mycket mer att säga, mer än att de tre spelen som ingår i denna Collectors Edition är helt magiska och att alla borde ge dem ett försök. Även om man inte är ett Metroid-fan: )
 
 
"Fancy seeing you here, Princess! Remember me?"
 
Anthony Higgs - Metroid Other M
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela