Årets första Recensionsexemplar!

Publicerad 2014-01-16 16:42:00 i Recensioner och Recensionsexemplar,

Igår damp årets första recensionsexemplar ner i brevlådan, vilket förstås uppskattades en hel del.  Det var ju trots allt snart en hel månad sedan jag senast fick hem ett recensionsexemplar. Sedan må det visserligen hända att det kanske inte var den mest spännande titeln på året som damp ner, men det var å andra sidan inte heller årets mest ointressanta titel.
Faktum är att det passar sig rätt så bra med ett så lagom ansträngande spel som just Mario Party i dagsläget. Det är nämligen en hel del ny programmering som står på schemat under de kommande veckorna i skolan, vilket gör att det faktiskt är rätt skönt att inte behöva anstränga hjärnan så mycket med för krångliga spel för tillfället.
 
Det som gör denna titel ytterligare lite trevligare är att den är på 3DS, vilket ger mig möjlighet att spela lite när och vart jag vill. Det får bli att hänga 3DS:en i ett snöre runt halsen, så man har den med sig i alla lägen, för under de kommande veckorna vet man aldrig när nästa speltillfälle dyker upp ; )
 
 
“You can’t break a man the way you do a dog or a horse – the harder you beat a man, the taller he stands.” 
 
The Jackal - Far Cry 2
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela