Playstation Now

Publicerad 2014-01-10 16:33:00 i Nyheter,

Streamingtjänsten, Playstation Now, som ska göra det möjligt att streama Ps3-spel, Ps-Vita-spel mm. har under teknik-showen CES visats upp och funnits tillgänglig för test. Ps3-spel som The Last of Us och Beyond Two Souls har på showen gått att streama till såväl Ps4 som PsVita, men även till Sonys egna "Bravia" Tv-apparater.
Senast jag hörde något om tjänsten stod det inte riktigt klart om hur den skulle fungera eller till vilka enheter den skulle finnas. Men under CES har Sony nu sagt att tjänsten kommer att finnas tillgänglig till både Ps-vita, Ps4 och deras kommande "Bravia" Tv-apparater. Det är även sagt att Playstation Now i framtiden förmodligen kommer att dyka upp på andra apparater, vilka är dock osäkert i dagsläget. 
Vad detta innebär är att vi som spelare kanske kommer kunna uppleva Playstation-exklusiva titlar på mer än Sonys egna apparater, förutsatt att man har ett tillräckligt stabilt nätverk. Tjänsten kommer nämligen att kräva en genomsnittlig uppkopplingshastighet på omkring 5 mbit/s.
Tråkigt nog står USA högst upp på listan när det kommer till länder som först kommer få tillgång till tjänsten, de kommer nämligen att få tillgång till den redan under sommaren 2014 och har denna månaden till och med möjlighet att testa beta-versionen. Vi i Europa kommer förmodligen att få vänta till 2015 innan vi får möjlighet att testa Playstation Now.
 
Mer info hittar ni på IGN.com.
 
 
“Big American titties!”
 
Roman - GTA IV
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela