Smash Bros WiiU/3DS-uppdatering

Publicerad 2014-01-20 21:56:00 i Allmänt, Nyheter,

Det har hunnit hända en del på Smash Bros officiella hemsida sedan sist jag tog mig en titt. Det har bland annat presenterats en helt ny karaktär - Rosalina från Mario Galaxy - samt presenterats omkring fem återkommande karaktärer, däribland Marth, Sonic och Zelda.
 
                                 
Rosalina kan mycket möjligt bli ett välkommet tillskott i Smash Bros-gänget, hon må kanske vara lite för ny inom Mario-serien för att kunna inge något större nostalgiskt värde, men verkar trots det rätt så intressant när det kommer till vad hon verkar kapabel till att göra i striderna. Enligt klippet nedan verkar hon faktiskt fungera lite som Ice Climbers tillsammans med sin kompanjon Luma.
 
Att ha möjlighet att slåss på två skilda håll, så som Ice Climbers och Rosalina kan definitivt vara en fördel i Smash Bros. Men det innebär ju också ännu ett moment att hålla reda på, vilket i ett så hetsigt spel som Smash Bros lätt kan bli ett moment för mycket. Just därför vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om denna nykomling. Personligen är jag mer för maximal kontroll och smidiga rörelse, vilket Marth mer eller mindre står för.
                                       
Marth blir nog därför den karaktär av de fem senaste återkommande karaktärerna som jag tycker är trevligast att återse. Han är dessutom inte bara snabb, smidig och enkel att kontrollera, han är ju faktiskt också en kunglighet - bokstavligt talat. Ska man dock se till alla de återkommande karaktärerna i Smash Bros-gänget, vet jag inte riktigt vem som hamnar högst upp på listan, men det står nog mellan Marth och Fox.
 
                                      
I övrigt verkar det också som att det är någon form av kommande presentation på gång kring singleplayer-läget i Smash Bros Wii U/3DS, då Masahiro Sakurai precis nyligen postat bilden ovan på vad som tros vara en smygtitt på singleplayer-läget i de två kommande spelen.
 
 
"Better luck next time, Falco."
 
Fox McCloud - Super Smash Bros. Brawl
 

Kommentarer

Postat av: Kevin

Publicerad 2014-01-21 19:50:57

Är inte heller så mycket för Rosalina, men det är väl fint för dom som väl gillar henne kan jag tänka mej haha. Hon har väl en ganska stor fanbase har jag hört. Använder med Marth mycket så det är fint att han får vara med igen! :) Jag hoppas Ike kommer tillbaks också, men det är väl kanske inte så troligt. Men man får väl hoppas på fler intressanta karaktärer! :)

Svar: Haha, ja de är väl de :P Men ja absolut, Ike hade inte varit helt fel att ha med i gänget igen, skulle inte blivit ledsen om Wolf hade sällskapat igen heller :) Men som du säger, det ska bli extremt kul att få se vilka andra karaktärer som dyker upp. Megaman är ju för övrigt en riktigt rolig nykomling, kan bli svårt att matcha honom när det kommer till nya karaktärer.
WhirlingCow

Postat av: Kevin

Publicerad 2014-01-22 17:22:26

Ja, man får väl hoppas på att många gamla får stanna samtidigt som man hoppas på att nya, intressanta dyker upp! :) Men ja, finfint att Megaman fick sin tur nu ja! :)

Svar: Precis :) Har dock hört att det kanske inte kommer bli mer karaktärer än i brawl. På grund av 3ds:ens begränsningar. Hoppas bara inte det blir mindre karaktärer än i brawl.
WhirlingCow

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela