Youtube-tips: Satchbag's Goods

Publicerad 2014-01-26 22:18:00 i Youtube-tips,

Ni känner kanske igen att jag under något av mina tidigare Youtube-tips nämnt hemsidan Normalboots.com? Om ni gör det så kanske ni också vet att det finns en hel del kul att hitta på denna sida... i alla fall om man är spelintresserad.
 
Hur som helst finner ni även helgens Youtube-tips - Satchbag's Goods - på Normalboots.com. Och precis som alla andra shower från Normalboots finner ni även denna show på Youtube. Satchbag skiljer sig dock lite från alla andra på Normalboots då han huvudsakligen sysslar med något mer proffissionella spel-recensioner. De recensioner han gör är både noggranna och välstruktererade, han lämnar inget åt slumpen :)
 
 
I övrigt kan det kanske vara bra att veta att större delen av Normalboots alla showers nya avsnitt numera kommer att stanna som exklusivt material på hemsidan ett tag innan de når Youtube. Vad det innebär är att alla avsnitt först kommer att dyka upp på hemsidan, för att sedan efter någon vecka dyka upp på Youtube som vanligt.
 
Anledningen till detta är Youtubes nya regelsystem, som verkar göra livet surt för människor som exempelvis The Completionist och Jon Tron, som lever på att producera denna typen av shower. Det nya regelsystemet förhindrar dem i vissa fall från att tjäna pengar på det de gör, därför flyttar de över material till deras egna hemsida för att få kontroll på saker och ting.
 
 
“Spy’s sappin’ my sentry!”
 
Engineer - Team Fortress 2
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela