Mycket billiga 2K-spel på Humble Bundle

Publicerad 2014-07-10 23:38:00 i Nyheter,

För er läsare som hittills inte besökt HumbleBundle.com kan jag tala om att det nu är på tiden att ni tar er en titt. Humble Bundle är en site som erbjuder "Bundlade" spel eller mindre spelsamlingar för väldigt lite pengar och i samma veva delar med sig av pengarna till välgörenhet. 
Just denna vecka har de en riktigt trevlig 2K-Bundle, vilket tveklöst är veckans bästa nyhet för oss spelare. Spelsamlingen innehåller nämligen hela åtta 2K-spel, däribland Bishock 1, 2 och Infinite, XCOM: Enemy Unknown, Maffia 2 och The Darkness 2. Som om inte det vore nog får man ännu fler spel om man bara ser till att betala det nästan löjligt låga fasta priset på 20$/140kr. 
Exakt hur många "extra" spel man får om man betalar dessa 140 kr får man dock inte svar på förrän på tisdag nästa vecka, då det avslöjas exakt vilka de övriga spelen blir och hur många fler det blir om man betalar det fasta priset. Men man kan nog lugnt räkna med en total pott på omkring 10 spel för dessa ynka 140 kr, och det är ju inte fy skam. Dessutom bidrar man ju till lite välgörenhet genom att köpa spelen, vilket förstås bara gör det hela ännu bättre ;)
Det kan dock även vara värt att tala om att det krävs ett Steam-konto och ett bredband för att kunna nyttja spelen man köper. Man får nämligen alla spel via Steam-koder och blir alltså tvungen att logga in på sitt Steam-konto för att kunna låsa upp spelen och blir sedan tvungen att ladda ner och installera dem för att kunna spela dem.
 
Ni hittar den aktuella bundlen här: HumbleBundle.com
 
 
"What is the greatest lie every created? What is the most vicious obscenity ever perpetrated on mankind? Slavery? The Holocaust? Dictatorship? No. It's the tool with which all that wickedness is built: altruism."
 
Andrew Ryan - Bioshock
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela