Mängder av nya spel!

Publicerad 2014-06-02 23:33:00 i Allmänt,

Det märks att det bara är en vecka kvar innan årets E3 mässa drar igång, det fullkomligt haglar speltrailers på nyligen utanonserade uppföljare och helt nya spel. Det bygger upp för en riktigt trevlig mässa och föväntningarna börjar bli ofantligt höga.
 
Personligen tycker jag det känns som att det kan bli en av de bästa mäsorna på länge, och om ni mot all förmodan inte redan känner likadant tror jag defenitivt att ni ändrar uppfattning efter att ha tittat på några av de trailers som debuterat de senaste dagarna.
 
Mortal Kombat X - Debut Trailer
 
Homefront: The Revolution - Debut Trailer
 
Quantum Break - Gameplay Teaser
 
 
"GET OVER HERE!"
 
Scorpion - Mortal Kombat
 

Kommentarer

Postat av: Kevin

Publicerad 2014-06-03 16:47:51

Ser fram emot vad Nintendo kommer visa upp när det gäller Zelda! Nu speciellt efter alla rykten om att traditioner i serien ska brytas :) Ser också fram emot nyheter på Phantom pain och detta är väl rent önsketänkade haha, men jag hade gärna hört någon nyhet om Devil May Cry :) Menmen, man får väl se vad årets mässa har att erbjuda! :)

Svar: Ja det ska bli riktigt spännande :) Personligen hoppas jag på en ramake av Majras Mask till 3DS fortfarande, vi får väl se hur det går med det också.
Phantom Pain ligger också högt upp på min önskelista! Det och ett nytt Gears of War, ett nytt The Last of Us (önsketänkande), ett nytt Mass Effect och ett nytt Dead Space. För att inte tala om alla Nintendo titlar man ser fram emot då alltså ;)
WhirlingCow

Postat av: Kevin

Publicerad 2014-06-04 14:00:52

Ja, det är på tiden att den remaken kommer! Haha, ja, det blir en massa att hoppas på och se fram emot! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela