Preliminär kostnad på Nintendos amiibo-figurer

Publicerad 2014-06-26 21:23:00 i Nyheter,

Enligt IGN.com ska Nintendos kommande amiibo-figurer nu ha blivit prissatta hos vissa butiker på nätet, och går man in på webshopen som IGN själva refererar till - den brittiska sajten ShopTo.Net - kan man tydligt se att det redan satts ett preliminärt pris på 12.85£ på figurerna. Om detta priset stämmer eller inte verkar dock Nintendo själva inte vilja svara på i dagsläget, då de efter att ha blivit kontaktade endast sagt att inget är officielt i dagsläget.
 
Om priset nu visar sig vara korrekt skulle detta betyda att en amiibo-figur kommer kosta omkring 150 svenska kronor, om vi bortser från potentiella skatter och dylikt, vilket vid första tanke kanske inte låter för blödigt. Men slår man å andra sidan ihop alla de figurer som man som samlare kanske kommer vilja inhandla, blir det ändå en rätt så gedigen summa pengar man blir tvungen att hosta upp.
 
När priset preliminärt kommer ligga så högt kan man därför kanske fråga sig om det kommer vara värt att köpa alla figurer(?), även om det är i rent samlar-syfte vill säga. Det må vara häftigt att kunna spara sin karaktärs-data på respektive figur, samt träna karaktären genom att ta med sig den till vänner och så, men det verkar inte vara mycket mer funktionalitet bakom dem än så. Nu är figurerna förvisso avsedda för den yngre publiken och behöver kanske därför inte så mycket mer funktionalitet än vad de har i dagsläget, men ett något lägre pris hade i vilket fall varit önskvärt i mina ögon... speciellt med tanke på att jag säkerligen inte kommer kunna låta bli att samla alla :P 
 
 
"We're gonna have fun with this thing!"
 
Wolf - Super Smash Bros. Brawl
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela